Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met vriendinnen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Vanaf woensdag 15 mei is het buitenbad weer geopend! Wil je een plons komen maken in het buitenbad? KLIK HIER voor de openingstijden.

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Accommodatie

Caribabad in Gorinchem is meer dan een tropisch zwembad. Jong en oud zullen zich optimaal vermaken in ons bruisende recreatiebad met diverse spetterende attracties. Het wedstrijdbad biedt de mogelijkheid om je conditie op peil te houden. Samen met het in de zomermaanden geopende buitenbad is dit goed voor 800 vierkante meter waterplezier.

Natuurlijk ben je van harte welkom om je verblijf in het Caribabad ontspannen door te brengen middels het verrassende aanbod aan faciliteiten. Onze professionele medewerkers begeleiden de bezoekers tijdens onze activiteiten, waarbij je kan kiezen voor optimale ontspanning of verbetering van de gezondheid en conditie. De activiteiten verschillen van Aqua Vitaal tot aan Zwangerschap zwemmen en van Caribaerobic tot aan verschillende zwemlessen.