Een baantje trekken in het zwembad is een zeer gezonde sport, geschikt voor alle leeftijden. Voor meer informatie KLIK HIER.

Wegens onderhoudswerkzaamheden is het wedstrijdbad van 6 t/m 26 augustus 2018 gesloten zijn. Alle doelgroep activiteiten, banen zwemmen en zwemlessen vervallen in deze periode.

Accommodatie

Caribabad in Gorinchem is meer dan een tropisch zwembad. Jong en oud zullen zich optimaal vermaken in ons bruisende recreatiebad met diverse spetterende attracties. Het wedstrijdbad biedt de mogelijkheid om je conditie op peil te houden. Samen met het in de zomermaanden geopende buitenbad is dit goed voor 800 vierkante meter waterplezier.

Natuurlijk ben je van harte welkom om je verblijf in het Caribabad ontspannen door te brengen middels het verrassende aanbod aan faciliteiten. Onze professionele medewerkers begeleiden de bezoekers tijdens onze activiteiten, waarbij je kan kiezen voor optimale ontspanning of verbetering van de gezondheid en conditie. De activiteiten verschillen van Aqua Vitaal tot aan Zwangerschap zwemmen en van Caribaerobic tot aan verschillende zwemlessen.