Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met vriendinnen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Vanaf woensdag 15 mei is het buitenbad weer geopend! Wil je een plons komen maken in het buitenbad? KLIK HIER voor de openingstijden.

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Duik in het wedstrijdbad

Caribabad is méér dan een tropisch zwemparadijs. Naast onze zwemfaciliteiten besteden we ook veel aandacht aan uiteenlopende (sport)activiteiten voor verschillende doelgroepen. Veel van deze activiteiten vinden plaats in ons wedstrijdbad, bijvoorbeeld Zwemlessen of Aquajoggen. Wil je een duik nemen in het wedstrijdbad? Ook dat kan!

Banen zwemmen in het wedstrijdbad

Een baantje trekken is een zeer gezonde sport en geschikt voor alle leeftijden. Het wedstrijdbad van Caribabad is natuurlijk ook geopend voor het uitoefenen van deze activiteit. Op vaste tijden is het zwembad gereserveerd voor Banen Zwemmen. In het wedstrijdbad van 15 bij 25 meter kun je dan flink wat meters maken!

Dames zwemmen

Voor vrouwen die liever willen zwemmen zonder de aanwezigheid van mannen organiseren we het Dames Zwemmen in het wedstrijdbad. De insteek van dit banen zwemmen voor vrouwen is gelijk aan het reguliere banen zwemmen: op eigen tempo en geschikt voor alle leeftijden.

ITS-Keurmerk wedstrijdbad

Zowel het wedstrijdbad als de rest van de accommodatie draagt het ITS-keurmerk. De toegang tot het gebouw en zwembad zelf zijn rolstoelvriendelijk. Voor gehandicapten zijn er kleedkamers met intern waarschuwingssysteem en we beschikken over een tillift om minder validen het water in te helpen.

Openingstijden wedstrijdbad

Wil je weten wanneer je vrij kunt zwemmen in het wedstrijdbad? Klik hier voor de openingstijden.