Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met alleen maar vrouwen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Kom naar het Caribabad en glijd van onze interactieve glijbaan! Kies een thema, maak je smashpoints en kijk hoe hard jij heb gegleden. Wie weet behaal jij de hoogste score van de dag!

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Aqua Vitaal

Word je een jaartje ouder, dan herstellen je spieren minder snel en neemt je conditie af. Door echter regelmatig te bewegen blijf je fit. De Aqua Vitaal lessen van Caribabad laten je sporten in het water. Zo voorkom je overbelasting van je spieren en kun je wel profiteren van alle voordelen van beweging

Wat is het

We beginnen de les met 15 minuten “vrije tijd”, waarin je kunt bubbelen in de whirlpools of alvast een baantje kunt trekken. Tijdens een les Aqua Vitaal doen we een variatie van oefeningen in het water, onder begeleiding van een deskundige instructrice. Deelname aan de oefeningen gaat op eigen tempo, want bewegen doe je op een niveau wat bij je past. Dit actieve gedeelte duurt 30 minuten. Ook na afloop van de les is er nog 15 minuten tijd om nog een baantje te trekken of te ontspannen in het zwembad. Ben je wat minder ter been, dan staan onze vrijwilligers klaar om je het water in en uit te helpen. Heb je meer hulp nodig, laat het dan even aan ons weten.

Waarom doen

Beweging is voor iedereen belangrijk, welke leeftijd je ook hebt. Word je wat ouder, dan is er meer kans op blessures of overbelasting. Bij zwemmen en bewegen in water zijn de risico’s op overbelasting van je spieren, gewrichten en pezen echter minimaal. Aqua Vitaal is dus ideaal om fit te blijven! Een leuke bijkomstigheid zijn de sociale contacten: na elke les wordt er een kop koffie of thee gedronken.

Voor wie is het

Aqua Vitaal is een zeer toegankelijke en laagdrempelige sport. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd (al zijn de lessen oorspronkelijk bedoeld voor 50-plussers), zwemvaardigheid of lichamelijke conditie.

Wil je:

  • fit blijven
  • op een leuke manier bewegen;
  • sporten zonder je spieren of gewrichten teveel te belasten;
  • een sociale sport doen?

Doe dan mee met Aqua Vitaal in het Caribabad!

Tijden

We sporten in het recreatiebad, op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Je kunt altijd starten en je bent vrij om te bepalen wanneer en hoe vaak je mee wilt doen met de lessen.

 Dinsdag  08:30 – 09:30  Groep 1
 09:30 – 10:30  Groep 2
 10:15 – 11:15  Groep 3
 Woensdag  08:45 – 09:45  Groep 4
 09:30 – 10:30  Groep 5
 10:30 – 11:30  Groep 6
 Donderdag  08:30 – 09:30  Groep 7
 Vrijdag  09:00 – 10:00  Groep 8
 10:00 – 11:00  Groep 9

Kosten

Proefles   € 5,70
12 lessenkaart  + eenmalig €5,00 voor pas € 37,80
10 lessenkaart
+ 10 x koffie
+ eenmalig € 5,00 voor pas € 46,00