Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met alleen maar vrouwen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Kom naar het Caribabad en glijd van onze interactieve glijbaan! Kies een thema, maak je smashpoints en kijk hoe hard jij heb gegleden. Wie weet behaal jij de hoogste score van de dag!

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Caribaerobic

Bij aerobic kom je lekker in beweging op de maat van ritmische muziek. In het Caribabad voegen we een extra dimensie toe aan deze activiteit: tijdens Caribaerobic sport je namelijk in het water.

Wat is het

Onder begeleiding van onze ervaren instructrice doe je diverse aerobic oefeningen die verschillende spiergroepen activeren. Het enthousiasme van de instructrice en de begeleiding door muziek laten je bijna vanzelf bewegen! Een les Caribaerobic duurt 60 minuten, waarbij je 45 minuten lekker aan het sporten bent en de laatste 15 minuten in het teken staan van ontspanning.

Waarom doen

Aerobic is een actieve sport waarbij veel verschillende spieren getraind worden. Omdat Caribaerobic in het water plaats vindt, zijn de risico’s op overbelasting van je spieren, gewrichten en pezen minimaal. Na het actieve deel kun je gebruik maken van de ontspannende faciliteiten die het recreatiebad te bieden heeft, zoals de whirlpools en stoomcabines.

Hieronder een impressie van de Caribaerobic

 

Voor wie is het

Caribaerobic is een zeer toegankelijke en laagdrempelige sport. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie. Je kunt de oefeningen op je eigen niveau doen. Onze deelnemers zijn zowel jongeren als ouderen. Wat ze gemeen hebben is dat ze op zoek zijn naar een positieve manier om lekker te bewegen.

Wil je:

  • op een leuke manier bewegen;
  • sporten zonder overbelasting van spieren of gewrichten;
  • sporten in een ontspannen omgeving?

Doe dan mee met Caribaerobic!

Tijden

Op maandag vinden de lessen plaats in het recreatiebad en op vrijdag in het wedstrijdbad. Je bent vrij om te bepalen wanneer en hoe vaak je mee wilt doen met de Caribaerobic lessen.

Maandag 19:30 – 20:30
20:30 – 21:30
Vrijdag 13:30 – 14:30

Kosten

Losse les   €   5,70
Aquapas, 12 lessen
één jaar geldig
+ eenmalig €5,00 voor pas € 49,00