Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met alleen maar vrouwen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Kom naar het Caribabad en glijd van onze interactieve glijbaan! Kies een thema, maak je smashpoints en kijk hoe hard jij heb gegleden. Wie weet behaal jij de hoogste score van de dag!

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Therapie zwemmen

Heb je last van je gewrichten of een spier- of hartziekte dan kun je veel baat hebben bij zwemmen. Speciaal voor jou bieden we lessen Therapie zwemmen, waarbij je in een veilige omgeving kunt sporten op je eigen niveau. Verbeter je mobiliteit en je spierfuncties en voel je fitter!

Wat is het

Tijdens een les Therapie zwemmen doe je, onder deskundige begeleiding, diverse oefeningen die je beweeglijkheid en spierfuncties verbeteren. Of je kunt zwemmen is hierbij niet van belang, we sporten in water met een diepte van 1.30 meter. De oefeningen voer je naar je eigen kunnen uit. We zorgen dat je in een aangename omgeving kunt sporten. Het Therapie zwemmen vindt plaats in het recreatiebad, met een watertemperatuur van 32º C. We reserveren het recreatiebad voor deze lessen, behalve de andere deelnemers zijn er dus geen bezoekers.

Waarom doen

Sporten in het water is een ideale manier om in beweging te blijven. In het water kun je je namelijk makkelijker bewegen als ‘op het droge’ en zo kun je toch werken aan je kracht en mobiliteit. Door regelmatig te bewegen in water kun je je klachten verlichten. Je wordt begeleid door het deskundige personeel van Caribabad, zodat je zeker weet dat je veilig en verantwoord sport.

Voor wie is het

Het therapiezwemmen wordt specifiek aangeboden aan personen met artrose, COPD, fibromyalgie, hartziekten en reuma. Je hoeft niet te kunnen zwemmen en kunt de oefeningen op je eigen niveau uitvoeren. Wil je je graag fit(ter) voelen, zwem dan mee!

Tijden

We sporten in het recreatiebad op maandag en donderdag. Je bent vrij om te bepalen wanneer en hoe vaak je mee wilt doen met therapiezwemmen.

Maandag 11:30 – 12:30
17:00 – 18:00
Donderdag 11:15 – 12:15

 Kosten

Losse les € 5,70
12 badenkaart + eenmalig €5,- voor pas € 37,80