Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met vriendinnen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Vanaf woensdag 15 mei is het buitenbad weer geopend! Wil je een plons komen maken in het buitenbad? KLIK HIER voor de openingstijden.

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Cariba Kids

Kinderen die een bezoek brengen aan het Caribabad vermaken zich iedere seconde. Cariba Kids biedt de mogelijkheden om de kinderen dit plezier te laten delen met ouders of vriendjes en vriendinnetjes.

Baby & Peuter zwemmen

Nog voor de ABC zwemlessen kunnen ouders ervoor kiezen om hun kind kennis te laten maken met het Caribabad. Tijdens het Baby & Peuter zwemmen doen de ouders samen met het kind spetter, spring, drijf en onderwater oefeningen. Je zult merken dat je kind zich ontspant en dat de lessen bijdragen aan de sociale en lichamelijke ontwikkeling van je kind.

Cariba Kinderfeesten

Wanneer je kind een zwemdiploma op zak heeft is er geen leuker feestje dan een Zwem feest. Laat de kinderen spetteren, duiken en glijden in het recreatiebad, terwijl onze toezichthouders de kinderen in de gaten houden.

Willen de kinderen liever klimmen en klauteren? Dan biedt het Survival feest op de Cariba hindernisbaan uitkomst! Mochten de kinderen toch niet kunnen kiezen tussen survivallen of zwemmen, dan is het Survival & Zwem feest de enige oplossing.