Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met vriendinnen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Vanaf woensdag 15 mei is het buitenbad weer geopend! Wil je een plons komen maken in het buitenbad? KLIK HIER voor de openingstijden.

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Zwem feest

Voor waterratten is er niets mooiers dan zwemmen. Waarom dus niet de leukste dag van het jaar ook in het zwembad vieren?

Waarom doen

Zwemmen is altijd feest, maar tijdens het Zwem feest maken we het extra leuk. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je eerst zwemmen, duiken, glijden en plezier maken in het recreatiebad. Wanneer jullie hongerig zijn geworden volgt een traktatie: een groot bord friet met een snack, appelmoes en limonade. Terwijl iedereen nog van een lekker ijsje geniet, kan de jarige de cadeautjes uitpakken. Wil je liever tussendoor eten, zodat je daarna nog verder kunt zwemmen? Dat kan ook.

Reserveren

Een Zwem feest is telefonisch te reserveren via 0183 – 623911

Tijden

Het Zwem feest kun je vieren tijdens de reguliere openingstijden van het recreatiebad en mag binnen de openingstijden zolang duren als jij wilt!

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:15 – 17:00
19:00 – 22:00
Woensdag 11:30 – 22:00
Donderdag 12:00 – 17:00
Vrijdag 11:00 – 22:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 10:00 – 17:00

LET OP! Op nationale feestdagen en tijdens de vakanties in Midden-Nederland gelden aangepaste openingstijden. Caribabad is gesloten op nieuwjaarsdag, Koningsdag, eerste kerstdag en oudjaarsdag.

Kosten

Zwem feest per kind incl. friet, snack, sauzen, limonade en ijs € 12,50

LET OP! Voor een Zwem feest geldt een minimaal aantal van 5 kinderen.