Een baantje trekken in het zwembad is een zeer gezonde sport, geschikt voor alle leeftijden. Voor meer informatie KLIK HIER.

Op zoek naar een actief kinderfeest? Kom zwemmen en/of survivallen tijdens je kinderfeest. MEER INFO

Geen zwemdiploma? Dan is een drijfmiddel verplicht. Wij hebben helaas geen gratis zwemvesten meer te leen. Zwembandjes zijn nog wel te huur voor €2,50 of te koop voor €8,50.

Cariba Zwemles

Eén van onze belangrijkste taken is om kinderen te leren zwemmen. Dit is vaak het geval wanneer kinderen van 5 á 6 jaar bij ons beginnen voor het A diploma. Daarnaast biedt Caribabad nog meer mogelijkheden als het op zwemlessen aankomt. Denk maar aan de zwemlessen voor volwassenen en verstandelijk -en lichamelijk beperkten. Maar we hebben zwemles speciaal voor vrouwen.

ABC Diploma

Voor de zwemveiligheid van het kind is het van belang om het A, B en C diploma te behalen. Na het behalen van het C diploma kan een kind vertrouwen op zijn eigen zwemvaardigheid.

Cariba Fun

Deze zwemles bevat elementen van de Zwemvaardigheid en Survival diploma’s die voorheen in het Caribabad werden aangeboden. De Cariba Fun zwemlessen staan voor plezier maken en je zwemvaardigheid verbeteren zonder de verplichting dat je de vastgestelde eisen perfect moet beheersen.

Zwemles Volwassen

In het Caribabad ben je nooit te oud om te leren en daarom bieden wij zwemlessen aan voor volwassenen en vrouwen. Tijdens de zwemlessen kun je als nog je zwemdiploma’s behalen.

Zwemles Speciaal

Ook voor verstandelijk en lichamelijk beperkten is het van belang om zich te kunnen redden in het water. Speciaal daarvoor biedt het Caribabad de Zwemles Speciaal aan met een deskundige instructeur en een extra begeleider per kind. Wanneer mogelijk kan doorstroming plaats vinden naar de reguliere zwemlessen.

Overzicht Proef en Diploma zwemmen

 Proef zwemmen Diploma zwemmen
6 oktober 2018 13 oktober 2018
1 december 2018 8 december 2018
2 februari 2019 9 februari 2019
30 maart 2019 6 april 2019
18 mei 2019 25 mei 2019
6 juli 2019 13 juli 2019