Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met alleen maar vrouwen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Kom naar het Caribabad en glijd van onze interactieve glijbaan! Kies een thema, maak je smashpoints en kijk hoe hard jij heb gegleden. Wie weet behaal jij de hoogste score van de dag!

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Zwemles ABC

Nederland is een waterrijk land, we wonen in de buurt van water of we zoeken het water zelf op in een zwembad of recreatieplas. Daarom vindt Caribabad het belangrijk dat jullie kind al op jonge leeftijd leert zwemmen.

Waarom doen

Zwemmen is een plezierige, maar zeker ook belangrijke vaardigheid. Een kind heeft veel plezier en profijt van zwemlessen op jonge leeftijd. Onze gediplomeerde instructeurs en instructrices leiden de kinderen op een professionele, maar ook ongedwongen wijze op voor de ABC diploma’s. Tijdens de zwemlessen staan veiligheid, plezier en de ontwikkeling van het kind centraal.

Caribabad volgt de norm van het Nationaal Platform Zwembaden voor de zwemlessen. De lessen worden geleidelijk opgebouwd en zijn afgestemd op de leeftijd en vaardigheid van de kinderen. Het lessysteem is onderverdeeld in zes verschillende niveaus ( rood, geel, zwart, blauw, groen en oranje). Wanneer alle vaardigheden binnen een niveau worden beheerst, gaat een kind over naar het volgende niveau met als eindstation het behalen van een diploma.

Voor wie is het

Vanaf vierjarige leeftijd kan je een kind opgeven aan de kassa van het zwembad. Hier kan het inschrijfgeld worden betaald en vanaf dat moment staat je kind op de wachtlijst voor de zwemlessen. Ons kassapersoneel neemt contact op wanneer je kind welkom is bij zijn of haar eerste zwemles.

Tijden

De zwemlessen voor het ABC diploma vinden plaats op de volgende dagen en tijden.

Maandag 16:00 – 18:00
Dinsdag 16:00 – 18:00
Woensdag 13:30 – 16:30
Donderdag 16:00 – 18:00
Vrijdag 14:30 – 18:30
Zaterdag 08:00 – 11:00

Voor het A diploma zijn Extra Startgroepen, die vinden plaats op de volgende dagen en tijden.

Maandag 18:00 – 19:00
Dinsdag 18:00 – 19:00
Woensdag 16:30 – 17:30
Donderdag 18:00 – 19:00
Zaterdag 11:00 – 12:00

De ABC Zwemlessen liggen stil in de Krokus, Zomer, Herfst -en Kerstvakantie van Midden – Nederland, 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaartsdag en Koningsdag.

Kosten

Om deel te mogen nemen aan de ABC zwemlessen is de aanschaf van een leskaart verplicht.

Inschrijfgeld   € 15,50
6 badenkaart  + eenmalig € 5,00 voor pas € 52,00