Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met vriendinnen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Vanaf woensdag 15 mei is het buitenbad weer geopend! Wil je een plons komen maken in het buitenbad? KLIK HIER voor de openingstijden.

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Zwemles Speciaal

Wanneer je (per ongeluk) in het water komt, is het essentieel dat je weet wat je moet doen. Zwemles is dus belangrijk, voor iedereen. Caribabad biedt daarom speciale zwemlessen voor kinderen met lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen.

Wat is het

Tijdens Zwemles Speciaal leren we kinderen diverse vaardigheden zodat ze zichzelf kunnen redden, mochten ze in het water terecht komen. Wanneer mogelijk, proberen we de kinderen in te laten stromen bij de reguliere zwemlessen voor het zwemdiploma ABC. Zwemles Speciaal wordt gegeven door een deskundige instructeur van Caribabad. We vragen ook een begeleider van het kind mee te gaan in het water. Die aanwezigheid stelt het kind gerust en zorgt voor de nodige ondersteuning en aanmoediging. De lessen mogen dan nuttig zijn, plezier en ontspanning staan voorop.

Waarom doen

Mocht een kind te water raken, dan is het belangrijk dat het over de juiste vaardigheden beschikt om zichzelf te redden. Zwemles Speciaal kan bovendien een goede opstap zijn voor deelname aan de reguliere zwemlessen. De lessen worden gegeven in de aangename omgeving van het recreatiebad, zodat we de kinderen op een leuke en ontspannen manier vertrouwd maken met het water.

Voor wie is het

Zwemles Speciaal is bedoeld voor kinderen die door lichamelijke of verstandelijke beperkingen niet (direct) kunnen meedoen met de ‘gewone’ zwemlessen.

Tijden

We zwemmen op maandag, in het recreatiebad. Je kunt je kind aanmelden voor de lessen bij de kassa van het zwembad.

 Maandag  18:00 – 18:45

Kosten

 Inschrijfgeld  € 15,50
 6 badenkaart  + eenmalig € 5,00 voor pas  € 52,00