Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met vriendinnen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Vanaf woensdag 15 mei is het buitenbad weer geopend! Wil je een plons komen maken in het buitenbad? KLIK HIER voor de openingstijden.

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Zwemles Vrouwen

Als vrouw ben je nooit te oud om te leren. Dat geldt ook voor zwemmen. Daarom biedt Caribabad zwemles voor vrouwen aan.  

Wat is het

Zwemles voor vrouwen maakt je (opnieuw) vertrouwd met water, in een ongedwongen sfeer. Onder onze deskundige begeleiding leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen. We bieden beginnerslessen en zwemlessen om de zwemdiploma’s A, B en C te behalen. Kun je al zwemmen, maar wil je je zwemvaardigheid verbeteren, neem dan deel aan de Zwemvaardigheidslessen. Ook hiervoor kun je diploma’s behalen.

Waarom doen

In een waterrijk land als Nederland is het belangrijk dat je weet wat je moet doen, wanneer je in het water terecht komt. Maar zwemmen is ook heel plezierig en ontspannend! Daarnaast zal je merken dat je conditie door het zwemmen verbetert en op peil blijft. En heb je kinderen, dan zullen zij het extra leuk vinden dat mama nu met ze mee het water in gaat. Het behalen van het Zwemdiploma voelt als een kroon op je prestatie, een persoonlijke overwinning! Zwemmen is ook een sociale bezigheid, onze lessen vinden plaats in groepsverband. Na afloop van de les kun je in de horecagelegenheid ervaringen uitwisselen met elkaar.

Voor wie is het

Je kunt aan de lessen voor vrouwen meedoen als je nooit hebt leren zwemmen, als je weer vertrouwd wilt worden met water of als je beter wilt leren zwemmen. Leeftijd is daarbij onbelangrijk: wij vinden dat iedereen zich op zijn gemak moet voelen in het water. Het is vanzelfsprekend, dat er geen mannen meedoen aan de zwemles voor vrouwen.

Tijden

We geven zwemlessen op verschillende niveaus (ABC). Weet je niet aan welke les je mee zou kunnen of moeten doen, informeer dan even. Aanmelden voor de lessen kan bij de kassa van het zwembad.

Woensdag 19:15 – 19:45
Donderdag 13:45 – 14:15

Kosten

Inschrijfgeld  € 15,50
12 badenkaart  + eenmalig € 5,00 voor pas  € 52,00