Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met vriendinnen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Vanaf woensdag 15 mei is het buitenbad weer geopend! Wil je een plons komen maken in het buitenbad? KLIK HIER voor de openingstijden.

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Cariba Hindernisbaan

Durf jij de uitdaging met de Cariba Hindernisbaan aan? Verschillende hindernissen zullen jou sportieve vaardigheden op de proef stellen en je spieren prikkelen!

Wat is het

De Cariba Hindernisbaan is gebaseerd op de hindernisbanen die worden gebruikt voor militaire oefeningen. Tijdens het hindernissenparcours moet je continu klimmen, klauteren en kruipen over de hindernissen. De gecertificeerde baan bestaat uit 14 hindernissen en daarnaast is er voldoende ruimte om extra oefeningen en activiteiten uit te zetten.

Voor wie is het

De Cariba Hindernisbaan wordt gebruikt voor de Cariba Bootcamp en de Cariba Kinderfeesten. Ook is het voor externe partijen zoals personal trainers, sportverenigingen en scholen mogelijk om de hindernisbaan per uur te huren. Daarbij is het van belang, dat de begeleiding in handen ligt van een instructeur of leraar. Er kan eventueel ook gebruik worden gemaakt van onze gecertificeerde instructeur.

Waarom doen

De Cariba Hindernisbaan bezorgt jou een sportieve uitdaging waarbij je kracht en conditie worden getest. Wanneer jij het aandurft, bieden de Cariba Bootcamp of de Cariba Kinderfeesten jou de mogelijkheid om kennis te maken met de hindernisbaan. Meer informatie over deze activiteiten staat op de eigen pagina’s van de activiteiten.

Ga je liever met je sportteam of gym klas de uitdaging aan? De hindernisbaan is perfect voor teambuilding of als toevoeging op de dagelijkse gymlessen.

Verhuur

De Cariba Hindernisbaan is telefonisch te reserveren via 0183 – 623911 en ook voor extra informatie over de hindernisbaan en bijbehorende mogelijkheden is het Caribabad bereikbaar.

Tijden

De Cariba Hindernisbaan is te huur tijdens de openingstijden van de accommodatie. De baan heeft geen verlichting en is toegankelijk tot de schemering intreed. De openingstijden van de accommodatie zijn als volgt:

 Maandag  09:00 – 21:00
 Dinsdag  07:00 – 22:00
 Woensdag  07:00 – 22:00
 Donderdag  07:00 – 22:00
 Vrijdag  09:00 – 22:00
 Zaterdag  08:00 – 17:00
 Zondag  10:00 – 17:00

Kosten

De onderstaande kosten zijn exclusief Cariba begeleiding. Hebben jullie begeleiding vanuit onze organisatie nodig? Neem dan contact op via 0183-623911.

Commerciële partijen € 72,60 per uur incl. 21% BTW
Scholen & Verenigingen € 60,50 per uur incl. 21% BTW