Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met vriendinnen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Vanaf woensdag 15 mei is het buitenbad weer geopend! Wil je een plons komen maken in het buitenbad? KLIK HIER voor de openingstijden.

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Gratis Oefenen

Tijdens het volgen van zwemlessen speelt de ontwikkeling van de kinderen een belangrijke rol. Door mogelijkheden aan te bieden om als ouder gratis te oefenen, stimuleert het Caribabad de ontwikkeling van je kind.

Wat is het

Gratis oefenen is een mogelijkheid om samen met je kind, dat zwemlessen volgt, te komen oefenen in het Caribabad. Het kind krijgt gratis toegang tot het zwembad, dit geldt ook voor de ouder/begeleider op dinsdag of donderdag van 15:30 tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag dient de ouder/begeleider entree te betalen.

De leerlingen moeten beschikken over een geldige zwempas en oefenen altijd onder begeleiding van een volwassene. Wanneer een leerling in niveau rood, geel of blauw zwemt, mogen deze niet in het wedstrijdbad oefenen (oefenen in het instructiebad is wel toegestaan).

Lesmaterialen

Tijdens het gratis oefenen kan gebruik worden gemaakt van een flexibeam. Deze kan je opvragen bij een toezichthouder. Op zaterdag en zondag mag de flexibeam tussen 10:00 en 12:00 uur worden gebruikt. Ook is er de mogelijkheid om op zondag van 11:00 tot 12:00 te oefenen met het duikscherm in het wedstrijdbad. (Dit is alleen toegestaan wanneer het kind in niveau paars, groen of oranje zwemt)

Oefenen met kleding is niet toegestaan.

Tijden

Dinsdag 15:30 – 17:00 recreatiebad
Donderdag  15:30 – 17:00 recreatiebad
Zaterdag  10:00 – 17:00 recreatiebad
Zondag 10:00 – 17:00 recreatiebad en wedstrijdbad

Tijdens de vakanties komen de oefentijden op dinsdag en donderdag te vervallen.

Kosten

 Leerling  dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag  GRATIS
 Volwassene  dinsdag en donderdag  GRATIS
 Volwassene  zaterdag en zondag  € 6,00