Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met vriendinnen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Vanaf woensdag 15 mei is het buitenbad weer geopend! Wil je een plons komen maken in het buitenbad? KLIK HIER voor de openingstijden.

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Leerling volgsysteem

Tijdens de zwemlessen van het Caribabad maakt je kind een ontwikkeling door, die je als ouders en familie op de voet wil volgen. Dat is mogelijk, want voor onze zwemlessen werken wij met een leerling volgsysteem.

Wat is het

Op het moment dat je kind start met zwemles en je e-mailadres in onze registratie terecht komt, krijg je een inlogcode voor het leerling volgsysteem toegestuurd. Met de inlogcode kun je, maar natuurlijk ook de rest van de familie, de ontwikkeling van je kind volgen. In het leerling volgsysteem wordt namelijk duidelijk welke onderdelen afgerond zijn tijdens de zwemles en welke onderdelen extra aandacht verdienen. Het Caribabad streeft ernaar alle behaalde resultaten en ontwikkelingen voor de volgende zwemles te hebben verwerkt.

Inloggen via

www.zwemles.caribabad.nl

Vragen

Lukt het niet met inloggen of heb je andere vragen omtrent het leerling volgsysteem?
Stel je vraag aan de zweminstructrice/ zweminstructeur of aan de kassa van het Caribabad.