Caribabad verwacht 10 miljoenste bezoeker

In maart verwachten wij de 10 miljoenste bezoeker. Een mooie mijlpaal die we zeker niet zomaar voorbij willen laten gaan! Voor de 10 miljoenste bezoeker hebben we een leuke verrassing…

10 miljoen dat is nogal wat!
En dan tellen we alleen nog maar de betalende bezoekers. Als we alle tribunebezoekjes van ouders, vrienden en familieleden er nog eens bij op zouden tellen, zouden op een nog gekker aantal uitkomen. We kunnen wel stellen dat het Caribabad een belangrijke plek is in Gorinchem en omstreken. Menigeen heeft er z’n zwemdiploma gehaald. En er zijn nogal wat mooie momenten gedeeld! Denk hierbij aan de allereerste plons ooit, of het behalen van je zwemdiploma, tot heerlijke warme zwemzomers. We kunnen er een boek over schrijven!

Wat kun je winnen?
De 10 miljoenste bezoeker willen we dé Cariba ervaring van z’n leven geven. De 10 miljoenste bezoeker wint namelijk een geheel verzorgd privé feest samen met 100 vrienden, familieleden, buren etc. Wij verzorgen de hapjes en de DJ draait jouw favoriete plaatjes. Het enige wat jij hoeft te doen is 100 mensen uitnodigen en je zwemkleding niet vergeten.

Hoe kun je winnen?
Het is natuurlijk lastig om precies de 10 miljoenste bezoeker te trekken. Dus hebben we bedacht dat iedereen die in maart komt zwemmen kans maakt. Schrijf je telefoonnummer op het bonnetje dat je krijgt bij de kassa. Stop deze in de speciaal daarvoor bestemde doos. Hoe vaker dat je komt zwemmen hoe meer kans je maakt. De actie geldt alleen voor betalende klanten.

De winnende bezoeker
Op maandag 6 april trekken we de winnaar. Voor ons is dit natuurlijk ook erg spannend. Onze doelgroepen lopen erg uit een. Van baby’s tot ouderen. Wie weet wint er wel een oudere die het hele verzorgingstehuis mee neemt. Of een kleine voetbalfan, die z’n hele voetbalteam meeneemt. Wie er ook wint we gaan ervoor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt! We gaan samen met de winnaar kijken hoe we de avond naar wens kunnen invullen.