Cariba Fun

Doet jullie kind niets liever dan bewegen in het water en heeft hij of zij de ABC diploma’s al behaald? Dan is Cariba Fun de oplossing! Dit zwemlespakket ontwikkelt door het Caribabad heeft een diversiteit aan leuke activiteiten waar plezier voorop staat.

Wat is het

Cariba Fun bevat elementen van de Zwemvaardigheid en Survival diploma’s die voorheen in het Caribabad werden aangeboden. De Cariba Fun zwemlessen staan voor plezier maken en je zwemvaardigheid verbeteren zonder de verplichting dat je de vastgestelde eisen perfect moet beheersen.

Waarom doen

Tijdens de Cariba Fun komen naast de Zwemvaardigheid en Survival onderdelen een hoop andere zwemonderdelen aan bod, die vooral plezier in het water naar boven halen. Wat dacht je van Aquadance, Kunstzwemmen, Snorkelen en Waterpolo. Iedere les is een beleving op zich, waar de zwemvaardigheden ongedwongen worden getraind. Jullie zoon of dochter doet mee op zijn of haar eigen niveau en wordt daar in begeleid door onze zweminstructrice.

Een leuke bijkomstigheid is dat de Cariba Fun lessen in 4 pakketten worden aangeboden. Ieder pakket speelt inhoudelijk in op een seizoen. In de winter leer je bijvoorbeeld wak duiken en voor de zomervakantie leer je extra snorkelvaardigheden. De 4 pakketten verschillen van elkaar, dus aan diversiteit geen gebrek.

Hieronder een impressie van de Cariba Fun

 

Voor wie is het

Cariba Fun is voor kinderen met een A, B en C diploma op zak of voor kinderen vanaf 8 jaar met een A en B diploma. Je kind kan altijd instromen en aan de kassa van het Caribabad kan jullie kind worden aangemeld.

Tijden

De Cariba Fun zwemlessen vinden één keer per week plaats op maandag in het recreatiebad. Je wordt iedere week verwacht met uitzondering van de herfst, – kerst- en voorjaarsvakantie.

Maandag 16:00 – 17:00

Kosten

6 badenkaart
+ eenmalig € 5,00 voor pas  € 56,50
LET OP! Eventueel eenmalige kosten voor inschrijving.