Vervanging tegelvloer wedstrijdbad

2 jaar geleden was het recreatiebad aan de beurt, dit jaar moet de tegelvloer van het wedstrijdbad eraan geloven. Na 30 jaar is de tegelvloer echt aan vervanging toe. Van 20 juli t/m 1 september gaat het wedstrijdbad dicht.

Vorig jaar is het wedstrijdbad al 3 weken dicht geweest. Er zaten toen een aantal tegels los. Om die reden hebben we al het water eruit gepompt en de plekken die zwak waren vervangen. Na de vloer van dichtbij te hebben kunnen aanschouwen hebben we besloten de tegelvloer dit jaar in zijn geheel te vervangen

Gezien de hoge bezetting van het wedstrijdbad is de zomervakantie eigenlijk de enige optie om zo min mogelijk bezoekers tot last te zijn. Toch zullen sommige bezoekers hinder ervaren van deze renovatie. Zo zijn er bijvoorbeeld geen zomerzwemlessen en zullen de banenzwemmers deze zomer geen gebruik kunnen maken van het wedstrijdbad. Om de banenzwemmers tegemoet te komen geven we de mogelijkheid om doordeweeks van 08:45 t/m 09:45 in het buitenbad te komen banenzwemmen.

Op 1 september verwachten we het wedstrijdbad feestelijk te kunnen heropenen. Indien de werkzaamheden eerder afrond zijn, gaan we uiteraard eerder open. We zullen regelmatig updates geven via onze social media kanalen. Dus volg ons gerust via Facebook of Instagram!