Dringend advies tot het dragen van een mondkapje

Gisteren, 30-09-2020, kwam van de overheid een dringend advies tot het dragen van mondkapjes. Wij geven gehoor aan deze wens. Wij willen onze bezoekers vragen om bij het betreden en verlaten van ons pand een mondkapje te dragen.

Onze medewerkers zullen ook gebruik maken van mondkapjes in de algemene ruimtes, met uitzondering van de zwemzalen. Zorg dus dat je ten alle tijden de 1,5 meter afstand bewaard van onze medewerkers en andere bezoekers.

Onze horecagelegenheid is gesloten en zal alleen gebruikt worden door de zwemlesouders om te wachten tijdens de zwemles. Ook hier vragen wij de zwemlesouders een mondkapje te dragen als men zich verplaatst. Dat wil zeggen, eenmaal plaats genomen mag het mondkapje af. Als je naar de toilet moet, zet je het mondkapje weer op.

Afgelopen dinsdag hebben wij op last van de veiligheidsregio onze horeca gesloten. Gezien het een horeca in een sportcomplex betreft zijn wij genoodzaakt de deuren van de horeca te sluiten. Uiteraard is het mogelijk om zelf een consumptie mee te nemen. De tafels en stoelen op de zwemzaal mogen gebruikt worden, mits de corona regels in acht worden genomen.

Helaas zien wij ons ook genoodzaakt om de douches te sluiten. Deze maatregel hebben we genomen om de doorstroming te bevorderen en opstoppingen te voorkomen.

Wij hopen op ieders begrip en medewerking. En we hopen dat iedereen nog net zo kan genieten van het bezoek aan het Caribabad als voorheen.