Gesloten ivm onderhoud

Van maandag 6 december t/m vrijdag 10 december zijn wij genoodzaakt om het Caribabad te sluiten. We moeten een aantal belangrijke onderhoudstaken uitvoeren en helaas kan dit niet gedaan worden als er bezoekers rondlopen.

De belangrijkste taak die gaat worden uitgevoerd is de vervanging van de aansturingskasten die de verwarming en luchtcirculatie reguleren. De huidige installatie is nog niet stuk, maar begint wel mankementen te vertonen. Tijdens de lockdown in het voorjaar 2021 hebben we deze mankementen kunnen herstellen. Er werd toen duidelijk dat bij uitval, het huidige systeem niet gerepareerd kan worden. Gezien het verouderde systeem, zijn de onderdelen niet meer verkrijgbaar. Als het systeem uitvalt, kunnen we het niet meer kunnen repareren. De levertijd op onderdelen is momenteel lang en de tijdsduur van de werkzaamheden zorgen ervoor dat we dan minimaal 3 maanden dicht zouden moeten. Om dit te voorkomen gaan we preventief het systeem vervangen. Uiteraard komt vervanging door een nieuw systeem ook het klimaat in het zwembad ten goede.

We grijpen deze gelegenheid aan om ook andere onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Na deze dagen zal het Caribabad weer een stukje toekomstbestendiger zijn, waar hopelijk nog vele generaties kunnen leren zwemmen, sporten en veel plezier kunnen maken.