Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met vriendinnen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Vanaf woensdag 15 mei is het buitenbad weer geopend! Wil je een plons komen maken in het buitenbad? KLIK HIER voor de openingstijden.

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Disco zwemmen

Wil jij tijdens je kinderfeest zwemmen, maar ook los gaan op de muziek onder de discolichten van het Caribabad? Vier dan je Zwem feest tijdens het Disco zwemmen op vrijdagavond!

Waarom doen

Zwemmen is altijd feest, maar tijdens het Disco zwemmen maken we er een knalfeest van! Wanneer de discolichten vanaf 19:00 uur gaan schijnen en de Cariba DJ de laatste hits door de speakers knalt, is het Caribabad één grote water discotheek. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kan je heerlijk blijven zwemmen of lekker dansen op de kant tot de Cariba DJ het Disco feest om 21:00 uur knallend afsluit.

Tijden

Het Disco zwemmen vindt iedere vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur plaats. Ook in de schoolvakanties!

Je bent de gehele vrijdag welkom om jou Disco feest te komen vieren. Het recreatiebad is vrijdag op de volgende tijd open:

 Vrijdag 11:00 – 22:00

Kosten

 Zwem feest  per kind incl. friet, snack, sauzen, limonade en ijs  € 12,50
Wil je geen gebruik maken van een kinderfeest arrangement, maar toch komen Disco zwemmen? Geen probleem! Je betaalt dan het recreatieve tarief van € 6,10 per persoon.