Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Cariba Women

Dat vrouwen graag zwemmen is ook in het Caribabad bekend en daarom hebben wij Cariba Women. Bij deze activiteiten, op het Baby & Peuter zwemmen na, zijn uitsluitend vrouwelijke deelneemsters welkom.

Baby & Peuter zwemmen

Nog voor de ABC zwemlessen kunnen moeders ervoor kiezen om hun kind kennis te laten maken met het Caribabad. Tijdens het Baby & Peuter zwemmen doet de moeder samen met het kind spetter, spring, drijf en onderwater oefeningen. Je zult merken dat je kind zich ontspant en dat de lessen bijdragen aan de sociale en lichamelijke ontwikkeling van je kind. Ook vaders zijn van harte welkom tijdens het Baby & Peuter zwemmen.

Dames zwemmen

Dames zwemmen biedt je de mogelijkheid om banen te zwemmen in vrouwelijk gezelschap. Mannen zijn tijdens deze Cariba Women activiteit niet welkom in het wedstrijdbad.

Women Only

Women Only is uitsluitend voor vrouwelijke bezoekers boven de 16 jaar. Tijdens deze avond zijn kinderen en mannen niet welkom en zetten we alleen vrouwelijk personeel in. Het is de ideale activiteit om heerlijk te ontspannen met vriendinnen en wanneer je wilt kunnen jullie meedoen met de Caribaerobic les tijdens deze avond. Let op: om legitimatie kan gevraagd worden!

Zwangerschap zwemmen

Het Zwangerschap zwemmen is een verantwoorde manier om vanaf het begin van de zwangerschap tot aan de bevalling fit te blijven. Tijdens Zwangerschap zwemmen zit je buik niet in de weg en kun je heerlijk ontspannen. Het sociale contact met andere toekomstige moeders is een leuke bijkomstigheid!

Zwemles Vrouwen

Je bent nooit te oud om te leren en het Caribabad biedt de mogelijkheid om je diploma in vrouwelijk gezelschap te halen.