Baby en Peuterzwemmers opgelet. Op maandag 30 september en donderdag 3 oktober is het weer themaweek. KLIK HIER.

Op zoek naar een actief kinderfeest? Kom zwemmen en/of survivallen tijdens je kinderfeest. Meer informatie.

Geen zwemdiploma? Dan is een drijfmiddel verplicht. Wij hebben helaas geen gratis zwemvesten meer te leen. Zwembandjes zijn nog wel te huur voor €3,00 of te koop voor €9,00.

Cariba Kids

Kinderen die een bezoek brengen aan het Caribabad vermaken zich iedere seconde. Cariba Kids biedt de mogelijkheden om de kinderen dit plezier te laten delen met ouders of vriendjes en vriendinnetjes.

Baby & Peuter zwemmen

Nog voor de ABC zwemlessen kunnen ouders ervoor kiezen om hun kind kennis te laten maken met het Caribabad. Tijdens het Baby & Peuter zwemmen doen de ouders samen met het kind spetter, spring, drijf en onderwater oefeningen. Je zult merken dat je kind zich ontspant en dat de lessen bijdragen aan de sociale en lichamelijke ontwikkeling van je kind.

Cariba Kinderfeesten

Wanneer je kind een zwemdiploma op zak heeft is er geen leuker feestje dan een Zwem feest. Laat de kinderen spetteren, duiken en glijden in het recreatiebad, terwijl onze toezichthouders de kinderen in de gaten houden.

Willen de kinderen liever klimmen en klauteren? Dan biedt het Survival feest op de Cariba hindernisbaan uitkomst! Mochten de kinderen toch niet kunnen kiezen tussen survivallen of zwemmen, dan is het Survival & Zwem feest de enige oplossing.