Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Cariba Bootcamp

Bootcamp is de laatste jaren erg in trek als sport. Wie echt van afwisseling houdt, gaat voor Cariba Bootcamp: je sport zowel buiten als in het water. Wil jij conditie en spierkracht opbouwen? Doe dan mee aan onze unieke bootcamp!

Wat is het

Cariba Bootcamp biedt een afwisseling die alleen het Caribabad kan bieden. We sporten de eerste 45 minuten buiten en daarna 45 minuten in het water. Alles wat je tijdens de bootcamp tegen komt wordt gebruikt om full body oefeningen mee uit te voeren. Geen bankje, boomstam, trap of klimrek is veilig. Maar ook de obstakels en dieptes van het zwembad dienen als trainingsmateriaal. Bereid je voor om anderhalf uur intensief en afwisselend te sporten in groepsverband.

Waarom doen

Bootcamp is dé manier om je kracht te vergroten en je snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. Onder leiding van een gediplomeerde instructeur weet jij dat je sport op het juiste niveau – en zo af en toe je grenzen verlegt. Na afloop kun je bijkomen in het bubbelbad of extra stoom afblazen in de stoomcabine. We sluiten de les gezellig af met een consumptie in de horecagelegenheid van het zwembad. Moe, maar zéér voldaan ga je naar huis.

Hieronder een impressie van de Cariba Bootcamp

Voor wie is het

Je hoeft geen topsporter te zijn om deel te kunnen nemen aan Cariba Bootcamp: iedereen vanaf 16 jaar doet mee op zijn eigen niveau. De zwaarte waarmee de oefeningen worden uitgevoerd, is afhankelijk van de materialen of het eigen lichaamsgewicht. Natuurlijk moet je wel in zijn voor een stevige full body workout!

Tijden

Cariba Bootcamp vindt plaats op zondag. Weer of geen weer, het gaat altijd door! (Met uitzondering van schoolvakanties.) Je bent vrij om te bepalen wanneer en hoe vaak je mee wilt doen met de lessen.

Zondag 08:30 – 10:00

Kosten

Losse les € 12,00*
10 lessenkaart  + éénmalig €5,00 voor pas € 85,00*
12 weken geldig
10 lessenkaart + éénmalig €5,00 voor pas € 95,00*
20 weken geldig
10 lessenkaart
+ éénmalig €5.00 voor pas €110.00*
1 jaar geldig

*Inclusief één consumptie per les