Geen zwemdiploma? Dan is een drijfmiddel verplicht. Vergeet dus niet je bandjes of een zwemvestje mee te nemen.

Women Only

Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen? Caribabad heeft een speciale Women Only avond gereserveerd die in het teken staat van vrijheid, gezelligheid en sportiviteit. Zoals de naam al zegt: alleen voor vrouwen.

Wat is het

Tijdens Women Only kun je ontspannen in de stoomcabines, de bubbelbaden of het recreatiebad met een watertemperatuur van 32 graden Celsius. Wie tijdens deze avond ook nog graag actief bezig wil zijn, kan meedoen met een les Caribaerobic. De enthousiaste instructrice en de ritmische muziek laten je zo’n 45 minuten sporten in het water, een zeer goede manier om in korte tijd veel energie te verbranden. Om de avond compleet te maken, kun je op het terras van de horecagelegenheid genieten van een kop koffie of thee (inbegrepen in de toegangsprijs). Heb je trek in iets anders, verwen jezelf dan met een drankje, broodje, snack, ijs of snoep.

Waarom doen

Met de Women Only avonden speelt Caribabad in op de groeiende wens van vrouwen om zonder de aanwezigheid van mannen te kunnen zwemmen. Het is een vrijblijvende avond, je kunt precies doen waar je zin in hebt. Wil je ontspannen of lekker sporten? Wil je eens lekker tijd voor jezelf of juist een gezellige avond met je vriendin(nen)? Kom naar de Women Only avond!

Voor wie is het

Women Only is uitsluitend voor vrouwelijke bezoekers boven de 16 jaar. Tijdens deze avond zijn kinderen en mannen niet welkom in het recreatiebad en we zetten alleen vrouwelijk personeel in (mocht zich een noodsituatie voordoen dan kan een uitzondering voorkomen). Let op: om legitimatie kan gevraagd worden!

We willen je er op attenderen dat er in de accommodatie wel mannen aanwezig zijn, omdat het wedstrijdbad op donderdagavond toegankelijk is voor mannen.

Tijden

Women Only is iedere donderdagavond in het recreatiebad. Tijdens Women Only wordt er ook een les Caribaerobic gegeven. Tijdens de les is de glijbaan tijdelijk buiten gebruik. Deelname is vrijblijvend en kun je op de avond zelf nog beslissen of je meedoet.

Reserveren

Om onze bezoekersaantallen te reguleren dien je vooraf een ticket te kopen.

Donderdag 19:15 – 22:00

Kosten

 Losse entree Incl. 1 consumptie   €   7,80