Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Women Only

Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen? Caribabad heeft een speciale Women Only avond gereserveerd die in het teken staat van vrijheid, gezelligheid en sportiviteit. Zoals de naam al zegt: alleen voor vrouwen.

Wat is het

Tijdens Women Only kun je ontspannen in de stoomcabines, de bubbelbaden of het recreatiebad met een watertemperatuur van 32 graden Celsius. Wie tijdens deze avond ook nog graag actief bezig wil zijn, kan meedoen met een les Caribaerobic. De enthousiaste instructrice en de ritmische muziek laten je zo’n 45 minuten sporten in het water, een zeer goede manier om in korte tijd veel energie te verbranden. Om de avond compleet te maken, kun je op het terras van de horecagelegenheid genieten van een drankje, broodje, snack, ijs of snoep.

Waarom doen

Met de Women Only avonden speelt Caribabad in op de wens van vrouwen om zonder de aanwezigheid van mannen te kunnen zwemmen. Het is een vrijblijvende avond, je kunt precies doen waar je zin in hebt. Wil je ontspannen of lekker sporten? Wil je eens lekker tijd voor jezelf of juist een gezellige avond met je vriendin(nen)? Kom naar de Women Only avond!

Voor wie is het

Women Only is uitsluitend voor vrouwelijke bezoekers boven de 16 jaar. Tijdens deze avond zijn kinderen en mannen niet welkom in het recreatiebad en we zetten alleen vrouwelijk personeel in (mocht zich een noodsituatie voordoen dan kan een uitzondering voorkomen). Let op: om legitimatie wordt gevraagd!

We willen je er op attenderen dat er in de accommodatie wel mannen aanwezig zijn, omdat het wedstrijdbad op donderdagavond toegankelijk is voor mannen.

Tijden

Women Only is iedere donderdagavond in het recreatiebad. Tijdens Women Only wordt er ook een les Caribaerobic gegeven. Tijdens de les is de glijbaan tijdelijk buiten gebruik. Deelname is vrijblijvend en je kunt op de avond zelf nog beslissen of je meedoet.

Tickets

Om onze bezoekersaantallen te reguleren dien je vooraf een ticket te kopen. Kun je toch niet komen, dan kun je je ticket aanbieden op ticketswap. Je kunt er ook voor kiezen om een dag voor aanvang van de zwemavond, je ticket eenmalig te verplaatsen naar een latere datum.

Donderdag 19:15 – 22:00

Kosten

 Losse entree  €   8,00