Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Zwemles ABC

Nederland is een waterrijk land, we wonen in de buurt van water of we zoeken het water zelf op in een zwembad of recreatieplas. Daarom vindt Caribabad het belangrijk dat jullie kind al op jonge leeftijd leert zwemmen.

Waarom doen

Zwemmen is een plezierige, maar zeker ook belangrijke vaardigheid. Een kind heeft veel plezier en profijt van zwemlessen op jonge leeftijd. Onze gediplomeerde instructeurs en instructrices leiden de kinderen op een professionele, maar ook ongedwongen wijze op voor de ABC diploma’s. Tijdens de zwemlessen staan veiligheid, plezier en de ontwikkeling van het kind centraal.

Caribabad volgt de norm van het Nationaal Platform Zwembaden voor de zwemlessen. De lessen worden geleidelijk opgebouwd en zijn afgestemd op de leeftijd en vaardigheid van de kinderen. Het lessysteem is onderverdeeld in zes verschillende niveaus ( rood, geel, blauw, paars, groen en oranje). Wanneer alle vaardigheden binnen een niveau worden beheerst, gaat een kind over naar het volgende niveau met als eindstation het behalen van een diploma.

Voor wie is het

Vanaf vierjarige leeftijd kan je een kind opgeven aan de kassa van het zwembad of online. Hier kan het inschrijfgeld worden betaald en vanaf dat moment staat je kind op de wachtlijst voor de zwemlessen. Ons kassapersoneel neemt contact op wanneer je kind welkom is bij zijn of haar eerste zwemles.

Tijden

De zwemlessen voor het ABC diploma vinden plaats op de volgende dagen en tijden.

Maandag 15:30 – 18:30
Dinsdag 15:30 – 18:30
Woensdag 13:30 – 17:30
Donderdag 15:30 – 17:30
Vrijdag 15:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 12:00

Voor het A diploma zijn Extra Startgroepen, die vinden plaats op de volgende dagen en tijden.

Woensdag 17:30 – 18:30
Donderdag 17:30 – 18:30
Vrijdag 18:00 – 19:00

De ABC Zwemlessen liggen stil in de Krokus, Zomer, Herfst -en Kerstvakantie van Midden – Nederland, 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaartsdag en Koningsdag.

Kosten

Om deel te mogen nemen aan de ABC zwemlessen is de aanschaf van een leskaart verplicht.

Inschrijfgeld   € 17,70
6 badenkaart  + eenmalig € 5,00 voor pas € 60,00