Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Regels geldigheid zwemleskaart

Wat te doen bij afwezigheid door bijv. ziekte

Voor het deelnemen aan de zwemlessen bent u verplicht een leskaart aan te schaffen, de leskaarten zijn 6 x driekwartier les. Deze kaart is gebonden aan een geldigheidstermijn. Bij ieder verzuim, is de 1e les voor eigen rekening. Alleen bij langdurige ziekte (bijvoorbeeld bij een gebroken arm), kunt u de kaart bij aanvang van de ziekte inleveren bij onze receptie. Bij hervatting van de zwemlessen wordt de geldigheidsduur van de kaart aangepast en neemt het Caribabad het verzuim vanaf de 2e week voor haar rekening (er wordt dan naar de datum van inlevering gekeken).
De nieuwe leskaart, moet aansluitend op de vorige leskaart gekocht worden. Bent u tussenliggend niet aanwezig, dan wordt de nieuwe leskaart tóch vanaf de aansluitende datum gerekend.

Hebt u na het diplomazwemmen nog geldige lessen op uw kaart, dan kunnen die gebruikt worden voor de lessen van het B- of C-diploma. Stopt uw kind na het behalen van een zwemdiploma, dan kunt u de kaart, binnen de geldigheidstermijn, gebruiken voor het recreatief zwemmen. U mag dan ook meerdere kinderen tegelijk laten zwemmen en dus meerdere knippen laten afschrijven. Hebt u echter net een nieuwe kaart gekocht en uw kind mag diplomazwemmen, maar u had nooit gedacht dat uw kind al zo ver was, dan mag u de nog geldige knippen laten uitbetalen. Dit doen we alleen in de week ná het proefzwemmen, waarin uw kind zijn laatste les voor het diplomazwemmen bezoekt of op de dag van het diplomazwemmen.

Bovenstaande informatie is tevens terug te vinden in het informatieboekje over de zwemlessen dat ieder kind bij aanvang van de cursus ontvangt.