Geen zwemdiploma? Dan is een drijfmiddel verplicht. Vergeet dus niet je bandjes of een zwemvestje mee te nemen.

Zwemles Vrouwen

Je bent nooit te oud om te leren. Dat geldt ook voor zwemmen. Daarom biedt Caribabad zwemles voor vrouwen aan.  

Wat is het

Zwemles voor vrouwen maakt je (opnieuw) vertrouwd met water, in een ongedwongen sfeer. Onder onze deskundige begeleiding leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen. We bieden beginnerslessen en zwemlessen om de zwemdiploma’s A, B en C te behalen. Kun je al zwemmen, maar wil je je zwemvaardigheid verbeteren, neem dan deel aan de Zwemvaardigheidslessen. Ook hiervoor kun je diploma’s behalen.

Waarom doen

In een waterrijk land als Nederland is het belangrijk dat je weet wat je moet doen, mocht je in het water komen. Maar zwemmen is ook heel plezierig en ontspannend! Daarnaast zul je merken dat je conditie door het zwemmen verbetert en op peil blijft. En heb je kinderen, dan zullen zij het extra leuk vinden dat mama nu met ze mee het water in gaat. Het behalen van het Zwemdiploma voelt als een kroon op je prestatie, een persoonlijke overwinning! Zwemmen is ook een sociale bezigheid, onze lessen vinden plaats in groepsverband. Na afloop van de les kun je in de horecagelegenheid ervaringen uitwisselen met elkaar.

Voor wie is het

Je kunt aan de lessen voor vrouwen meedoen als je nooit hebt leren zwemmen, als je weer vertrouwd wilt worden met water of als je beter wilt leren zwemmen. Leeftijd is daarbij onbelangrijk: wij vinden dat iedereen zich op zijn gemak moet voelen in het water. Het is vanzelfsprekend, dat er geen mannen meedoen aan de zwemles voor vrouwen.

Tijden

We geven zwemlessen op verschillende niveaus (ABC). Weet je niet aan welke les je mee zou kunnen of moeten doen, informeer dan even. Aanmelden voor de lessen kan bij de kassa van het zwembad.

Woensdag 19:15 – 19:45
Donderdag 13:45 – 14:15

Kosten

Inschrijfgeld   € 16,30
12 badenkaart
één jaar geldig
+ eenmalig €5,00 voor pas € 54,50