Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Plons in het recreatiebad

Zin in een dag vol plezier en ontspanning? In het recreatiebad van Caribabad zal iedereen zich uitstekend vermaken. Ons tropische zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en nog veel meer biedt genoeg vertier voor zowel waterratten als liefhebbers van ontspanning.

Zwemmen

In ons recreatiebad voel je je als een vis in het water. Plons in het zwembad met een aangename watertemperatuur van 31 graden Celsius en zwem en speel naar hartenlust. Probeer eens tegen de stroomversnelling in te zwemmen, stoei met de waterstralen of bubbel even lekker in één van de ruime whirlpools. Let op, heb je geen zwemdiploma dan is een drijfmiddel verplicht. Wij hebben eventueel zwembandjes te koop.

Glijden

Een recreatiebad is niet compleet zonder glijbaan! Caribabad heeft dan ook verschillende glijbanen. Onze grootste glijbaan is maar liefst 112 meter lang, interactief, en natuurlijk supersnel. Klim omhoog in de toren, kies één van de zestien thema’s en glijd met diverse audio-en visuele effecten onder de sterrenhemel door. Aan het einde van de rit wordt een foto gemaakt en worden je snelheid en smashpoints bij elkaar opgeteld. De foto met score kan je naar jezelf mailen via het zoek-je-foto scherm aan de muur. Voor kinderen tot 6 jaar is er ook een kleinere glijbaan. In de zomer zorgt de familieglijbaan in het buitenbad voor extra plezier.

Buitenbad

Zin in een frisse neus? Vanuit het recreatiebad zwem je zó het extra verwarmde buitenbad in. Zowel in de zomer als in de winter kun je ook hier je zwemkunsten vertonen. Op dinsdag en donderdag sluit het verwarmde buitenbad vanaf 23/10/2023
Tot het einde van de zomervakantie is het gehele buitenzwemparadijs geopend, indien de weersomstandigheden dit toelaten. (Vanaf 20/9/23 gesloten)

Peuterbad

Caribabad biedt vertier voor alle leeftijden, ook voor de allerkleinsten. Ons baby- en peuterbad is een waar speelparadijs waar de kleintjes kunnen genieten van de ontspanning van het warme water.

Méér dan een Tropisch zwemparadijs

Ben je even klaar met zwemmen, dan is er genoeg ander vermaak in het recreatiebad. Overal vind je heerlijke zithoeken waar je even kunt bijkomen of een oogje in het zeil kunt houden terwijl je kinderen spelen. Ontspan!

Turks Stoombad

Het recreatiebad van Caribabad beschikt over Turkse stoombaden. In de warmte van het stoombad met een lichte eucalyptus-geur kom je heerlijk tot rust. Spring daarna onder de koude douche naast het stoombad en je voelt je lekker energiek. Dit laatste is natuurlijk alleen voor de liefhebbers.

Zwemmen maakt hongerig

Zwemmen met een lege maag kan natuurlijk niet. Dus kun je tijdens of na je bezoek aan het recreatiebad in onze horecagelegenheid terecht voor een drankje, een snack of een heerlijke maaltijd. Zo wordt zwemmen nog meer feest!

ITS-Keurmark recreatiebad

Zowel het recreatiebad als de rest van de accommodatie draagt het ITS-keurmerk. De toegang tot het gebouw en zwembad zelf zijn rolstoelvriendelijk. Voor gehandicapten zijn er kleedkamers met intern waarschuwingssysteem en we beschikken over een tillift om minder validen het water in te helpen.

Openingstijden recreatiebad

Kom je bij ons zwemmen? Klik hier voor de openingstijden.