Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Activiteiten

Caribabad is voor iedereen en dat brengt een grote diversiteit aan behoeften van onze bezoekers met zich mee. Jong en oud komen naar ons zwembad om plezier te maken of om te bewegen. De activiteiten van het Caribabad bieden mogelijkheden voor alle leeftijden!

CARIBA ZWEMLES

Het is van belang om op jonge leeftijd te leren zwemmen. Caribabad biedt verschillende zwemlessen aan, die bijdragen aan de zwemvaardigheden van een kind. Naast de zwemlessen voor kinderen worden ook zwemlessen voor volwassenen en lichamelijk en/of verstandelijk beperkten verzorgd.

CARIBA FIT

Wanneer je fit wil blijven op een verantwoordelijke en gezellige manier, dan doe je mee aan één van de Cariba Fit activiteiten. Cariba Fit biedt mogelijkheden voor verschillende leeftijdscategorieën met variërende wensen en behoeften als het op bewegen aankomt.

CARIBA WOMEN

De Cariba Women activiteiten bieden de mogelijkheden om onderling met vrouwen te genieten in ons zwembad. De activiteiten verschillen van een gezellig avondje uit met vriendinnen tot aan fit blijven in vrouwelijk gezelschap.

CARIBA KIDS

Nog voor de Cariba Zwemlessen biedt Baby & Peuter zwemmen de kans om je kind kennis te laten maken met ons zwembad. Wanneer dit achter de rug is en ook de zwemdiploma’s zijn behaald, kan je kind zijn of haar verjaardag komen vieren met de Cariba Kinderfeesten.