Geen zwemdiploma? Dan is een drijfmiddel verplicht. Vergeet dus niet je bandjes of een zwemvestje mee te nemen.

Zwemles Volwassen

Je bent nooit te oud om te leren, dat geldt ook voor zwemmen. Daarom biedt Caribabad zwemles voor volwassenen aan.

Wat is het

Zwemles voor volwassenen maakt je (opnieuw) vertrouwd met water, in een ongedwongen sfeer. Onder onze deskundige begeleiding leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen. We bieden beginnerslessen en zwemlessen aan om de zwemdiploma’s A, B en C te behalen.

Waarom doen

In een waterrijk land als Nederland is het belangrijk dat je weet wat je moet doen, wanner je in het water terecht komt. Maar zwemmen is ook heel plezierig en ontspannend! Daarnaast zul je merken dat je conditie door het zwemmen verbetert en op peil blijft. En heb je kinderen, dan zullen zij het extra leuk vinden dat papa of mama nu met ze mee het water in gaat. Het behalen van het Zwemdiploma voelt als een kroon op je prestatie, een persoonlijke overwinning! Zwemmen is ook een sociale bezigheid, onze lessen vinden plaats in groepsverband. Na afloop van de les kun je in de horecagelegenheid ervaringen uitwisselen met elkaar.

Voor wie is het

Je kunt aan de lessen voor volwassenen meedoen als je nooit hebt leren zwemmen, als je weer vertrouwd wilt worden met water of als je beter wilt leren zwemmen. Leeftijd is daarbij onbelangrijk: wij vinden dat iedereen zich op zijn gemak moet voelen in het water.

Tijden

We geven zwemlessen op verschillende niveaus. Weet je niet aan welke les je mee zou kunnen of moeten doen, informeer dan even. Aanmelden voor de lessen kan bij de kassa van het zwembad.

Zwemles beginners
Dinsdag 09:00 – 09:30 Zwemles A
Woensdag 21:00 – 21:30 Zwemles A
Donderdag 14:30 – 15:00 Zwemles A
Zwemles Gevorderden
Dinsdag 09:30 – 10:00
Zwemles B+C
Woensdag 21:00 – 22:00
Zwemles A+B+C
Donderdag 15:00 – 15:30
Zwemles B+C
Zwemles Vrouwen
Woensdag 19:15 – 19:45
Donderdag 13:45 – 14:15

Kosten

Inschrijfgeld  € 16,55
12 badenkaart  + eenmalig € 5,00 voor pas  € 55,30