Op zoek naar een tof afscheidsfeestje voor groep 8? Meld je klas aan voor de Cariba Expeditie.

Reserveer je activiteit. Meer informatie.

In verband met het coronavirus vragen wij je de hygiënemaatregelen van de RIVM op te volgen. Lees verder.

Cariba Kinderfeesten

Op zoek naar een actief kinderfeest? Dan biedt Caribabad uitkomst! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om te zwemmen tijdens je kinderfeest en/of om te survivallen tijdens je kinderfeest.

Naast de bekende zwemfeestjes in ons zwembad biedt het Caribabad ook de mogelijkheid om jou verjaardag te vieren op de hindernisbaan naast onze accommodatie. Caribabad maakt van jou verjaardag een feest en organiseert drie verschillende kinderfeesten:

Zwem feest
Survival feest
Survival & Zwem feest

Waarom doen

Kinderen zijn helemaal in hun element tijdens de Caribabad kinderfeesten: ze kunnen onbeperkt spelen en plezier maken. De afsluiting met frietjes en ijs maakt het feest compleet. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de kids veilig spelen en is er bij de Survival feestjes begeleiding van een instructeur. Fijn voor de ouders: de kinderen hebben een toptijd en de rommel blijft achter in het zwembad. Dus, tot ziens op je verjaardag!

Voor wie is het

De Cariba Kinderfeesten zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar. Vriendjes en vriendinnetjes maken het feest compleet, dus kun je met een groep van 8 tot 20 kinderen komen. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, kunnen de ouders genieten van een drankje in de horeca, of zelf een duik nemen.

Reserveren

Een Cariba kinderfeest kunt u hier boeken.

Tijden

We raden je aan tijdig te reserveren voor een kinderfeest, om teleurstellingen te voorkomen. Dit geldt in het bijzonder voor het Survival feest en het Survival & Zwem feest. Deze kinderfeesten worden uitsluitend aangeboden op de woensdag- en vrijdagmiddag en worden achtereenvolgend ingeboekt.

LET OP! Tijdens de Voorjaars, Herfst -en Kerstvakantie voor Midden-Nederland kunnen er geen kinderfeesten worden geboekt. 

Kosten

De prijzen voor de kinderfeesten zijn als volgt:

Zwem feest  incl. friet, snack, sauzen, limonade en een rakket  € 13,80
Survival feest  incl. friet, snack, sauzen, limonade en een rakket  € 13,80
Survival & Zwem feest  incl. friet, snack, sauzen, limonade en een rakket  € 17,40