Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Cariba Zwemles

Eén van onze belangrijkste taken is om kinderen te leren zwemmen. Dit is vaak het geval wanneer kinderen van 5 á 6 jaar bij ons beginnen voor het A diploma. Daarnaast biedt Caribabad nog meer mogelijkheden als het op zwemlessen aankomt. Denk maar aan de zwemlessen voor volwassenen en verstandelijk -en lichamelijk beperkten. Maar we hebben ook zwemles speciaal voor vrouwen.

ABC Diploma

Voor de zwemveiligheid van het kind is het van belang om het A, B en C diploma te behalen. Na het behalen van het C diploma kan een kind vertrouwen op zijn eigen zwemvaardigheid.

Privéles

Gedurende 30 minuten krijgt uw kind persoonlijke begeleiding van een gediplomeerde zweminstructrice(teur). Hierdoor kan de zwemles op maat ingevuld worden, in een ongedwongen en rustige sfeer.

Zwemles Volwassen

In het Caribabad ben je nooit te oud om te leren en daarom bieden wij zwemlessen aan voor volwassenen en vrouwen. Tijdens de zwemlessen kun je als nog je zwemdiploma’s behalen.

Zwemles Speciaal

Ook voor verstandelijk en lichamelijk beperkten is het van belang om zich te kunnen redden in het water. Speciaal daarvoor biedt het Caribabad de Zwemles Speciaal aan met een deskundige instructeur en een extra begeleider per kind. Wanneer mogelijk kan doorstroming plaats vinden naar de reguliere zwemlessen.