Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Spring in het buitenbad (vanaf 20/4/2024 open)

Wat is er lekkerder dan buiten zwemmen? Caribabad heeft daarom ook een prachtig buitenbad. Of beter gezegd: buitenzwemparadijs. Want ook hier kun je van álles doen.

Buitenzwemparadijs

Het buitenbad van Caribabad bestaat uit drie grote peuterbaden en een wedstrijdbad. En natuurlijk ontbreekt ook hier de glijbaan niet! Onze familieglijbaan is kort maar krachtig en biedt plezier voor iedereen. Op de zonneweide kun je even lekker bijkomen van alle zwemavonturen of genieten van het weer. Wie even genoeg heeft van het water, speelt lekker door op de speeltoestellen in de speeltuin.

LET OP: Wanneer onze bezoekers in de schaduw willen vertoeven, dienen zij zelf zonnebescherming (parasols etc.) met zich mee te nemen.

Hieronder drone beelden van onze buitenbaden

Opening buitenbad

Tijdens de winter is alleen het verwarmde buitenzwembad geopend. Dit buitenbad kun je vanuit het recreatiebad bereiken. Het gehele buitenzwem paradijs proberen we tot het einde van de zomervakantie open te stellen(indien de weersomstandigheden dit toelaten). Bij de entree van het recreatiebad is dan ook toegang tot het buitenbad inbegrepen.

ITS-Keurmerk buitenbad

Zowel het buitenbad als de rest van de accommodatie draagt het ITS-keurmerk. De toegang tot het gebouw en zwembad zelf zijn rolstoelvriendelijk. Voor gehandicapten zijn er kleedkamers met intern waarschuwingssysteem en we beschikken over een tillift om minder validen het water in te helpen.

Openingstijden buitenbad

Duik nemen? Klik hier voor de openingstijden van recreatiebad en buitenbad.