Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Cariba Fit

Wil je fit blijven op een verantwoordelijke en gezellige manier? Kom dan sporten in het Caribabad! Je maakt zelf de keuze welke Cariba Fit activiteit het beste bij jou past!

Aquajoggen & Caribaerobic

De lessen voor Aquajoggen en Caribaerobic zijn voor jong en oud, die op een leuke manier in beweging willen blijven. Je sport in een ontspannen omgeving en in het water loop je minder risico op overbelasting van de spieren en gewrichten. Je zult merken dat je conditie verbeterd, want in een korte tijd verbruik je veel energie!

Aqua Vitaal

De Aqua Vitaal lessen zijn oorspronkelijk bedoeld voor 50plussers, die fit willen blijven in een gezellige omgeving. Je sport op een verantwoorde manier, want de kans op overbelasting van de spieren en gewrichten is in het water kleiner dan op het droge. Na de lessen is er ruimte voor ontspanning in onze sauna’s en whirlpools. Klaar met douchen en omkleden? Dan kan je een kop koffie of thee drinken in de horeca.

Banen zwemmen

De uren die gereserveerd staan in het wedstrijdbad bieden je de kans om in het water aan je conditie te werken. Iedere bezoeker kan op zijn eigen niveau fit blijven en je bepaalt zelf wanneer je komt zwemmen. Doordeweeks zijn er zoveel uren beschikbaar om banen te zwemmen, dat niemand meer een excuus kan hebben om niet te komen.

Cariba Bootcamp

De Cariba Bootcamp biedt een unieke afwisseling van zowel buiten sporten als in het water sporten. Onder begeleiding van een instructrice doe je full body oefeningen, die je conditie en kracht vergroten en jou sportieve grenzen verleggen. Iedereen vanaf 16 jaar doet mee op zijn eigen niveau.

Therapie zwemmen

Het Therapie zwemmen is voor mensen die last hebben van gewrichten of een spier –en hartziekte. Door regelmatig te bewegen in water kun je je klachten verlichten. Je wordt begeleid door ons deskundige en ervaren personeel, zodat je zeker weet dat je veilig en verantwoord sport.