Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen met alleen maar vrouwen? Kom op donderdagavond naar de Women Only in het Caribabad. Voor meer informatie KLIK HIER

Kom naar het Caribabad en glijd van onze interactieve glijbaan! Kies een thema, maak je smashpoints en kijk hoe hard jij heb gegleden. Wie weet behaal jij de hoogste score van de dag!

Het is niet meer mogelijk om onder de zonnebanken te gaan in het Caribabad. Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa.

Zwangerschap zwemmen

Ben je in verwachting en wil je graag fit blijven? Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam en wordt je bewegingsvrijheid minder. Waar sporten dan een hele opgave kan zijn, is Zwangerschap zwemmen dat niet: in het water kun je lekker bewegen zonder je gewrichten en spieren te belasten.  

Wat is het

Tijdens een les Zwangerschap zwemmen doe je diverse oefeningen die je conditie en je ademhaling verbeteren. Bovendien leer je technieken om je lichaam te ontspannen. De lessen worden gegeven door Caribabad instructrices die speciaal opgeleid zijn om zwangere vrouwen te begeleiden. Je bent dus in goede handen.

Waarom doen

Je gezondheid en de conditie van je lichaam spelen een belangrijke rol tijdens de zwangerschap. Én tijdens de bevalling. Het is dus een goed idee om in beweging te blijven als je zwanger bent. Tijdens Zwangerschap zwemmen zit je buik niet in de weg en kun je heerlijk ontspannen. En doordat je makkelijk kunt bewegen, kun je lekker sporten en zo je conditie op peil houden. Het sociale contact met andere toekomstige moeders is een leuke bijkomstigheid!

Voor wie

Het zwangerschap zwemmen is een verantwoorde manier om vanaf het begin van de zwangerschap tot aan de bevalling fit te blijven. In welke week van je zwangerschap je ook bent, je kunt gewoon instromen. Caribabad raadt je wel aan om van tevoren even advies te vragen over deelname aan je verlos- kundige of arts.

Tijden

We sporten in het recreatiebad op maandag. Inschrijven voor de lessen is niet nodig, je bent vrij om te bepalen wanneer en hoe vaak je mee wilt doen met de lessen.

 Maandag  18:45 – 19:45

Kosten

Losse les € 5,70
12 badenkaart  + eenmalig €5,00 voor pas € 49,00