Cariba Expeditie

Voor de zomervakantie zijn we gestart met de Cariba expeditie. Oorspronkelijk ontwikkeld voor de doelgroep schoolverlaters van groep 8. We hebben diverse enthousiaste scholen mogen ontvangen en hebben hele positieve reacties gehad. We willen dus graag doorgaan met de Cariba expeditie. De expeditie is niet alleen leuk als afsluiter van het schooljaar, maar ook heel erg leuk in de start van het schooljaar. De kinderen zullen moeten samenwerken om de proeven goed te kunnen uitvoeren, een basis waar ze rest van het schooljaar wat aan hebben.

Nu het buitenbad in de herfst te koud is, vervallen de waterproeven. Hiervoor in de plaats kunnen de kinderen lekker vrijzwemmen in ons recreatiebad. Een dag vol spelletjes, goed gezelschap en lekker eten vanuit de horeca van het zwembad.

Wat is de Cariba Expeditie?
Een ochtend vol proeven op het land en in de middag lekker plonsen in ons recratiebad. In de ochtend starten we op onze bootcampbaan. We hebben verschillende proeven met onder andere, de befaamde eetproef. Na een actieve ochtend vol plezier is het tijd voor de samensmeltingslunch. Na het samensmeltingslunch kan er worden vrijgezwommen in ons recreatiebad. Alle kinderen gaan naar huis met hopelijk mooie herinneringen en een toffe groepsfoto.

Welke datums zijn mogelijk?
Dinsdag 22-9
Donderdag 24-9
Dinsdag 29-9
Donderdag 1-10
Dinsdag 6-10
Donderdag 8-10
Dinsdag 13-10
Donderdag 15-10

Hoe ziet de dag eruit?
Tijden en data zijn in overleg met school. Een indicatie van het programma ziet er als volgt uit:
09:30 – 10:00 introductie
10:00 – 11:15 survivallen
11:15 – 12:15 omkleden en lunch
12:15 – 17:00 vrijzwemmen in het recratiebad

Wat zijn de kosten?
Per deelnemer rekenen wij €20,-. Minimaal aantal deelnemers is 30.

Voor welke groepen is de Caribaexpeditie geschikt?
Voor de basisschoolgroepen 6,7 en 8 is de Cariba expeditie erg geschikt. De eerste klas van de middelbare school is ook goed mogelijk. Let op, bezoekers onder de 18 jaar die NIET in het bezit zijn van een zwemdiploma hebben alleen toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder in badkleding die beschikt over een goede zwemvaardigheid.

Video Cariba Expeditie

Ik wil graag meer weten over de Cariba Expeditie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.