Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Cariba Expeditie

Voor de zomervakantie zijn we gestart met de Cariba expeditie. Oorspronkelijk ontwikkeld voor de doelgroep schoolverlaters van groep 8. We hebben diverse enthousiaste scholen mogen ontvangen en hebben hele positieve reacties gehad. De expeditie is niet alleen leuk als afsluiter van het schooljaar, maar ook heel erg leuk in de start van het schooljaar. De kinderen zullen moeten samenwerken om de proeven goed te kunnen uitvoeren, een basis waar ze rest van het schooljaar wat aan hebben.

Indien het buitenbad dicht is, vervallen de waterproeven. Hiervoor in de plaats kunnen de kinderen lekker vrijzwemmen in ons recreatiebad. Een dag vol spelletjes, goed gezelschap en lekker eten vanuit de horeca van het zwembad.

Wat is de Cariba Expeditie?
Een ochtend vol proeven op het land en in het water. de landproeven vinden plaats op onze bootcampbaan. We hebben verschillende proeven met onder andere, de befaamde eetproef. Na alle inspanningen is het tijd voor het samensmeltingsdiner. Alle kinderen gaan naar huis met mooie herinneringen en een toffe groepsfoto.

Hoe ziet de dag eruit?
Tijden en data zijn in overleg met school. Een indicatie van het programma ziet er als volgt uit:
09:30 – 10:00 introductie
10:00 – 11:15 survivallen
11:15 – 12:15 omkleden en lunch
12:15 – 17:00 vrijzwemmen in het recreatiebad

Wat zijn de kosten?
Per deelnemer rekenen wij €25,-. Minimaal aantal deelnemers is 30.

Voor welke groepen is de Caribaexpeditie geschikt?
Voor de basisschoolgroepen 6,7 en 8 is de Cariba expeditie erg geschikt. De eerste klas van de middelbare school is ook goed mogelijk. Let op, bezoekers onder de 18 jaar die NIET in het bezit zijn van een zwemdiploma hebben alleen toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder in badkleding die beschikt over een goede zwemvaardigheid.

Video Cariba Expeditie