Op zoek naar een tof afscheidsfeestje voor groep 8? Meld je klas aan voor de Cariba Expeditie.

Reserveer je activiteit. Meer informatie.

In verband met het coronavirus vragen wij je de hygiënemaatregelen van de RIVM op te volgen. Lees verder.

Gratis Oefenen

Tijdens het volgen van zwemlessen speelt de ontwikkeling van de kinderen een belangrijke rol. Door mogelijkheden aan te bieden om als ouder gratis te oefenen, stimuleert het Caribabad de ontwikkeling van je kind.

Wat is het

Gratis oefenen is een mogelijkheid om samen met je kind, dat zwemlessen volgt, te komen oefenen in het Caribabad. Het kind krijgt gratis toegang tot het zwembad, dit geldt ook voor de ouder/begeleider op dinsdag of donderdag van 15:30 tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag dient de ouder/begeleider entree te betalen.

De leerlingen moeten beschikken over een geldige zwempas en oefenen altijd onder begeleiding van een volwassene. Wanneer een leerling in niveau rood, geel of blauw zwemt, mogen deze niet in het wedstrijdbad oefenen (oefenen in het instructiebad is wel toegestaan).

Lesmaterialen

Tijdens het gratis oefenen kan gebruik worden gemaakt van een flexibeam. Deze kan je opvragen bij een toezichthouder. Op zaterdag en zondag mag de flexibeam tussen 10:00 en 12:00 uur worden gebruikt. Ook is er de mogelijkheid om op zondag van 11:00 tot 12:00 te oefenen met het duikscherm in het wedstrijdbad. (Dit is alleen toegestaan wanneer het kind in niveau paars, groen of oranje zwemt)

Oefenen met kleding is niet toegestaan.

Tijden

Dinsdag 15:30 – 17:00 recreatiebad
Donderdag  15:30 – 17:00 recreatiebad
Zaterdag  10:00 – 17:00 recreatiebad
Zondag 10:00 – 17:00 recreatiebad en wedstrijdbad

Tijdens de vakanties komen de oefentijden op dinsdag en donderdag te vervallen.

Kosten

 Leerling  dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag  GRATIS
 Volwassen begeleider  dinsdag en donderdag  GRATIS
 Volwassene begeleider  zaterdag en zondag  € 6,20