Op zoek naar een tropische uitdaging? Lees meer.

Heb jij de Cariba app al gedownload? Meer informatie vind je op deze pagina.

Merwede Triathlon 2021 (GEANNULEERD)

Op zondag 26 september 2021 vindt de Merwede Triathlon plaats. Het Caribabad is medeorganisator van dit sportieve Gorinchemse evenement. De Merwede Triathlon is een samenwerking tussen Da vinci College, Extra Runners, Fysio PP, Gorinchem beweegt en Typhoon.

In 2020 kon de Merwede Triathlon door Corona helaas niet doorgaan. Dit jaar hopen we wel de vierde editie van de Merwede Triathlon te kunnen houden. De Merwede Triathlon is een 1/8e triathlon. Een ideale trainingsronde voor de getrainde triatleet en een ware uitdaging voor de Gorcumse breedtesporter. De Merwede Triathlon zal worden georganiseerd voor de individuele atleet, en voor sporters die in teamverband de uitdaging uit willen gaan. Kinderen kunnen deelnemen aan de KidsTriathlon die voorafgaand aan de volwassen versie zal plaatsvinden. Opgeven kan voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Deze Triathlon bestaat uit 150 meter zwemmen, 4 kilometer fietsen en 1,2 kilometer lopen. Ook komt er weer een Para Triathlon, deze vindt plaats op 24 september.

Meedoen aan de Merwede Triathlon? Dan kan natuurlijk! Je kunt individueel deelnemen of in een team. En kinderen tussen de 8 en 14 jaar kunnen deelnemen aan de Kids Triathlon. Meer informatie over de Merwede Triathlon of inschrijven: https://merwede-triathlon.nl/

De Triathleten starten met het zwemmen in het buitenbad van het Caribabad. De gehele dag zal dit bad niet toegankelijk zijn voor onze recreatieve bezoekers.

Wij verzoeken onze bezoekers zoveel mogelijk om met de fiets te komen. Er kan namelijk niet geparkeerd worden bij het Caribabad. De auto’s kunnen deze dag bij Piratenland worden gezet of in de woonwijk.